Kaip žiūrėti „Mandalorian s“

Atėjo atostogų sezonas, o „Žvaigždžių karų“ gerbėjai šiandien laukia puikios dovanos „The Mandalorian 2“ sezono finalo forma. Nepaprastai populiarus „spin-off“ kol kas pristatė stulbinančią antrojo kurso seriją, o šių metų paskutinis skyrius žada dar daugiau veiksmo, dramos ir intrigos – todėl skaitykite toliau, kai aiškinamės, kaip internete žiūrėti „The Mandalorian 2“ sezoną, 8 seriją su „Disney Plus“, kad ir kur jūs būtumėte šiuo metu yra pasaulyje.

Antrojo „Mandalorian“ sezono 8 epizodas išleidžiamas vidurnaktį PT / 3:00 ET JAV, 8:00 GMT Jungtinėje Karalystėje ir 19:00 AEDT Australijoje penktadienį, gruodžio 18 d.

Parašykite komentarą